Transformers 3. – 3D-ben és IMAX 3D-ben is (06.29.)

Amerikai film / akció, sci-fi (2011)

Eredeti cím: Transformers: Dark of the Moon

Hossza: 154 perc

Szereplők: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Kevin Dunn, Julie White, Frances McDormand, John Malkovich, Ken Jeong, Patrick Dempsey, Alan Tudyk

Rendező: Michael Bay

A filmzenéért katt ide….

Gyártó: Paramount Pictures

Forgalmazó: UIP-Duna Film

Hazai mozibemutató: 2011. június 29.


 

Shia LaBeouf viszatér Sam Witwicky szerepében a Transformers 3-ban. Amikor a Föld múltjának egy titokzatos eseménye berobban a jelenbe, az olyan nagy háborúval fenyegeti bolygónkat, hogy még a Transzformerek sem lesznek képesek megmenteni minket.

Optimus fővezér vezetésével Űrdongó, Racsni, Acélfej és Csatár újra akcióba lépnek, és felveszik a harcot az Álcákkal, akik a Transformers: bukottak bosszújában elszenvedett vereség után bosszúra készülnek. Az új filmben az Autobotok és az Álcák az USA és Oroszország közt zajló űrfegyverkezési versenybe is belekeverednek, ami könnyen háborúba taszíthatja a két nemzetet – Sam Witwicky pedig kénytelen lesz robot barátai segítségére sietni. Mindkét oldalon lesznek új karakterek, a gonoszok oldalán például Sokkoló (Shockwave), aki Cyberton uralkodója volt, amig az Autobotok és Álcák egymással háborúztak a Földön.

A nagysikerű sorozat harmadik része minden eddiginél nagyobb izgalmakat és látványosságot ígér 3D-ben és IMAX 3D-ben is!
 


 

Transformers 3 (Transformers: A Hold sötét oldala) előzetes, trailer:

 


Transformers 3: A Hold sötét oldala (Transformers: Dark of the Moon) képek :

.
Értékelés:

Nincs kapcsolódó bejegyzés.