The Bourne Legacy – az első előzetes és poszter!

Végre itt van a Bourne sorozat negyedik része, The Bourne Legacy első előzetese. Matt Damon helyett ezután Jeremy Renner rúgja szét a rosszfiúk seggét, az előzetes alapján hasonló hatékonysággal.  Szintén újonnan csatlakozott a szerplőgárdához Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach valamint Oscar Isaac. Azért találkozhatunk a korábbi részekből megismert színészekkel is, mint Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn, Scott Glenn.

A kémeket mindig is valami titokzatos misztikum övezte, nem véletlen, hogy a filmipar is úja és újra feldolgozza ezt a témát. Így születhettek meg az olyan sikerszériák, mint a James Bond, a Mission: Impossible és a Bourne sorozat. Közben persze alaposan megváltozott a kémek ábrázolása is. A korábbi, mindig elegáns, sármos és jól fésült klasszikus figuráktól (a Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan féle James Bond) eljutottunk a kőkemény akcióhősökig.

A Bourne sorozat első három epizódja közel 1 milliárd dolláros bevételt termelt a mozikban, meglátjuk, hogy az új rész és új főszereplő Jeremy Renner tudja-e folytatni ezt a sikerszériát. A film hazai mozibemutatója 2012 szeptemberében várható.

Nézd meg az előzetest!

A Bourne-örökség (The Bourne Legacy) előzetes:

A Bourne-örökség (The Bourne Legacy) poszter:

A Bourne örökség (The Bourne Legacy) poszter

Nincs kapcsolódó bejegyzés.