Team Building

Mennyiben segíti a mindennapokban való eligazodást a manapság oly népszerű, team buildingnek nevezett agymosás? Mennyiben segít megválaszolni életünk alapvető kérdéseit? Mennyire képes egy volt kommunista ország embere elsajátítani a “szép új világ” diktálta értékrendet? Mennyire képes egy Nagy-Britanniából importált tréner megérteni az olykor túlságosan is kelet-európai viszonyokat?

Péter videósként dolgozik egy vidéki csapatépítő tréningen. A fiatalember munkája abból áll, hogy felveszi a hétvégén történteket: rögzíti a résztvevők emlékezetes pillanatait, megaláztatásait, a csapatépítést, a külföldi tréner időnként kegyetlen, ám hatásos módszereit. Péter vállalja, hogy elkészít egy összegző filmet a hétvégéről. A műsoros esten be is mutatják, azonban senki nem azt kapja, amire számított.


Magyar, német

dráma

Készült: 2010

Szereplők: Nagy Zsolt (Dani), Nagy Péter (Péter), Fullajtár Andrea (Krisztina), Alexis Latham (George), Kamarás Iván (Sanyi), Blaskó Péter (Géza), Géczi Zoltán (Kornél), Szalay Mariann (Rita), Elek Ferenc (Elek), Derzsi János (Dénes), Varga Mária (Klári)

Rendező: Almási Réka

Gyártó stúdió: 27 Films Production, KMH Film, Superkrush Films

Forgalmazza: Vertigo Média Kft.

Mozipremier: 2011. május 12. (Magyarország) 


Team Building előzetes:

Értékeld te is:

Nincs kapcsolódó bejegyzés.