Sucker Punch (Álomháború) filmzene

Műsorszámok – Tracklista:

1. Sweet Dreams (Are Made of This) – Emily Browning
2. Army Of Me (Sucker Punch Remix) – Björk featuring Skunk Anansie
3. White Rabbit – Emiliana Torrini
4. I Want It All/We Will Rock You Mash-Up – Queen w/ Armageddon Aka Geddy
5. Search and Destroy – Skunk Anansie
6. Tomorrow Never Knows – Alison Mosshart and Carla Azar
7. Where Is My Mind? – Yoav featuring Emily Browning
8. Asleep – Emily Browning
9. Love Is the Drug – Carla Gugino and Oscar Isaac

Kiadás dátuma: 2011-03-28
Kiadó: Sony Music  


Álomháború (Sucker Punch) filmzene – Sweet Dreams, a főszereplő, Emily  Browning előadásában:

Álomháború (Sucker Punch) filmzene – White Rabbit:

Álomháború (Sucker Punch) filmzene – Love is the Drug:

Értékeld te is:

Nincs kapcsolódó bejegyzés.