Step Up 3D

Tánc, Romantikus, Dráma, 2010

Luke (Rick Malambri), az árva utcai-táncos mindenre elszánt, hogy ne lakoltassák ki az egyetlen egy igazi otthonából, a lepukkant new york-i áruházból, ami egyben menedék a világ minden tájáról érkező táncosoknak is. Ennek a különös családnak van egy táncos csapata is, a „The House of Pirates”. A túléléshez nélkülözhetetlen, hogy a nagy riválissal, az ősellenség „The House of Samurai” táncosai felett győzedelmeskedjenek az elkövetkező World Jam világversenyen, ahol a földkerekség legjobb táncosai csapnak össze a rengeteg pénzt jelentő első helyért.

Luke a város színes underground táncos-életet kezdi el kutatni, vadászva egy különleges tehetségre, aki segíthet megnyerni a nagy versenyt csapatának. Végül rábukkan két táncosra, akikre mindenképp szüksége van: Natalie (Sharni Vinson), a titokzatos utcai-táncos és Moose (Adam Sevani), a vicces újonc. Natalie azonban valamit titkol, ami tönkreteheti bimbódzó kapcsolatukat és minden egyebet, amit a tánccsapattal eddig felépített.

Lassan közeleg a verseny napja, amire egy verhetetlen koreográfiát sikerült összeállítani, az egyetlen apróság, hogy azt a „Samurai”-ok ellopják. Az idő szorít, Moose a régi bandájához, az MSA-hez fordul segítségért. Vajon a Pirates és az MSA segítségével képes lesz egy teljesen új táncot összehozni az utolsó pillanatban? És az elég jó lesz ahhoz, hogy a világ legjobb táncosait legyőzzék?

Hossza: 103 perc
DVD Megjelenés: 2011 február 22.
Rendező: Jon Chu
Szereplők: Adam Sevani, Alyson Stoner, Rick Malambri, Sharni Vinson, Keith Stallworth, Kendra Andrews, Stephen Boss, Joe Slaught
Gyártó: Touchstone Pictures
Kiadó: Gamma Home Entertainment
Kép: 1.85:1 (16:9)
Hang: magyar – DD 5.1, angol – DD 5.1
Felirat: magyar, angol
Extrák: Közvetlen jelenetválasztás, Kimaradt jelenetek, Interaktív menűk, Videoklip,

Nincs kapcsolódó bejegyzés.