PAUL /Paul/

Simon Pegg és Nick Frost (Vaskabátok, Haláli hullák hajnala) újra együtt, ezúttal két sci-fi őrült szerepében, akik elzarándokolnak Amerika UFO hátországába, és ott véletlenül összefutnak egy űrlénnyel, aki egy olyan eszeveszett kalandtúrára viszi őket, amitől örökre megváltozik számukra a világegyetem.
Egy Paul nevű földönkívüli az elmúlt 60 évben egy titkos katonai bázison múlatta az időt. Az űrutazó fenegyerek ismeretlen okból úgy dönt, hogy elhagyja a létesítményt, és felugrik az első arra tévedő járműre. Ez pedig egy bérelt lakóbusz, melybe két földlakó, Graeme Willy és Clive Collins utazik éppen.
Miközben üldözik őket a szövetségi ügynökök, no meg egy véletlenül elrabolt lány felbőszült apja, Graemme és Clive idétlen tervet ötlenek ki, miképp juttassák vissza Pault az anyahajójára. És miközben a két nyominger segíteni igyekszik, a kis zöld lény talán éppen bolygóközi hőst csinál a két balfácánból.

 


Amerikai, angol, spanyol, francia  
sci-fi, vígjáték

Készült: 2011

Szereplők: Simon Pegg (Graeme Willy), Nick Frost (Clive Gollings), Kristen Wiig (Ruth Buggs), Sigourney Weaver (Tara), Jason Bateman (Lorenzo Zoil), Jane Lynch (Pat Stevenson), Bill Hader (Haggard), Blythe Danner (Tara Walton), Jeffrey Tambor (Adam Shadowchild), David Koechner (Gus), John Carroll Lynch (Moses Buggs), 

Rendező: Greg Mottola

Gyártó stúdió: Universal Pictures

Forgalmazza: UIP-Duna Film

Mozipremier: 2011. május 12.  (Magyarország)


PAUL – magyar feliratos előzetes: 

 

Értékeld te is:

Nincs kapcsolódó bejegyzés.