Másnaposok 2

Másnaposok 2 Amerikai film / vígjáték

Eredeti cím: The Hangover Part II

Hossza: 98 perc

Készült: 2011

Szereplők: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms, Ken Jeong, Justin Bartha, Mike Tyson, Sondra Currie, Mason Lee, Jamie Chung, Paul Giamatti, Jeffrey Tambor, Sasha Barrese

Rendező: Todd Phillips

Gyártó: Warner Bros.

Kiadó: ProVideo

Dvd és Blu-ray megjelenés: 2011. november 30.

 

A film zenéjét ITT találod

Négy jó barát csapott egy eszelős bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az előző éjjel – a Golden Globe-díjas film 2009. nyarának legnagyobb mozis szenzációja lett, azóta pedig kultikus tiszteletnek örvend azok körében, akik voltak már valaha másnaposak, vagy tervezik, hogy legyenek.

Ezúttal Stu (Ed Helms) mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu – tanulva az eddigiekből – óvatos kerti partit tervez a hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez… és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi ahhoz képest, ami Bangkokban történhet. A haverok újabb agyatlan kalandok során mennek keresztül – hiszen lételemük a botrány, a káosz és pár doboz fejfájás elleni gyógyszer.

Minden idők legsikeresebb korhatáros vígjátékának rendezője, Todd Phillips, és a szereplők újra összefogtak, hogy megnevettessék a világot – és egymást. A Thaiföldön és Los Angeles-ben forgatott második rész egy még őrültebb, váratlanabb, és poénokkal teli vígjáték!

 

Másnaposok 2. (The Hangover 2.)  előzetes, trailer:


 

Másnaposok 2. (The Hangover 2.) filmjelenetek:


 

Nincs kapcsolódó bejegyzés.