BURLESQUE FILMZENE

A Sony Music gondozásában jelent meg 2010 november 22-én a Burlesque című kiadvány, amely a Christina Aguilera és Cher főszereplésével készült Burlesque című Sony Pictures film zenéit tartalmazza.

A várva várt filmzenei kiadványon helyet kaptak az ötszörös Grammy-díjas Christina Aguilera vadonatúj számai, melyeknek produceri teendői Tricky Stewart, Linda Perry és Ron Fair, míg dalszövegei Claude Kelly, Tricky Stewart és Sia nevéhez fűződnek.

A legendás Chertől hallható lesz 2 vadonatúj dal is, köztük az erőteljes, eredetileg Diane Warren ballada, a “You Haven’t Seen The Last Of Me”, melynek producere Matt Serletic volt. Ez Cher első új dala az utóbbi 7 évben, valamint az első musicales filmszerepe is. A korongon helyet kaptak olyan klasszikus dalok átdolgozásai is, mint Etta James “Something’s Got A Hold On Me” és “Tough Lover” című dala vagy Mae West híres nótája, az “A Guy What Takes His Time”, ezúttal Christina Aguilera kiváló előadásában.

A Burlesque főszereplőjének megformálása Christina Aguilera mozifilmes és musicales debütálása, melyben partnere a legendás Cher, és egyben az énekesnő első nagyobb szerepe 1999 óta. A Burlesque című filmet, melyet a Screen Gems / Sony Pictures mutat be világszerte november 24-én, Steven Antin írta és rendezte, producere pedig Donald De Line. A Burlesque hazánkban februárban kerül bemutatásra a mozikban.

Dallista:

01 Something’s Got A Hold On Me – Christina Aguilera
02 Welcome To Burlesque – Cher
03 Tough Lover – Christina Aguilera
04 But I Am A Good Girl – Christina Aguilera
05 Guy What Takes His Time – Christina Aguilera
06 Express – Christina Aguilera
07 You Haven’t Seen The Last Of Me – Cher
08 Bound To You – Christina Aguilera
09 Show Me How You Burlesque – Christina Aguilera
10 The Beautiful People (from Burlesque) – Christina Aguilera

Burlesque filmzene – Hallgass bele: 

 

Nincs kapcsolódó bejegyzés.