Alex Flinn: Beastly – A szörnyszívű

„Ínycsiklandó szerelmi történet…az örök romantikusok a világ minden részén élvezni fogják” – Anette Curtis Klause, a Vér és csokoládé szerzője.

Egy szörnyeteg. Nem farkas vagy medve, gorilla vagy kutya, hanem egy teljesen új faj, ami két lábon jár – egy karmos-agyaras teremtmény, akinek minden testrészét sűrű szőr fedi.
Azt hiszik, ez egy tündérmese? Nincs olyan szerencsém. New York Cityben vagyunk. És a jelenről beszélek. Nem baleset ért, és nem valami betegség támadott meg. De örökre ilyen torz maradok, hacsak meg nem sikerül törnöm az átkot.
Igen, az átkot, amit az irodalomórámra járó boszorkány bocsátott rám.
Hogy miért változtatott szörnyeteggé, aki nappal elrejtőzik, éjszaka pedig az utcákon settenkedik? Elárulom. Elmesélem, milyen voltam Kyle Kingsburyként, olyasvalakiként, aki mindenki lenni szeretne, gazdagon, tökéletes külsővel és tökéletes élettel. Utána elmesélem, hogy váltam tökéletesen…szörnyeteggé.

 

18 éves kortól ajánljuk

Alex Flinn, Beastly – A szörnyszívű című könyvből készült film magyar feliratos előzetese:

Magyarországi Mozipremier (hazai bemutató): 2011. július 07.

Szereplők:
Alex Pettyfer (Kyle)
Vanessa Hudgens (Lindy)
Mary-Kate Olsen (Kendra), Erik Knudsen (Trey), Peter Krause (Rob), Dakota Johnson (Sloan), Neil Patrick Harris (Will), Lisa Gay Hamilton (Zola), David Francis (Dr. Davis), Gio Perez (Victor)

Nincs kapcsolódó bejegyzés.