A True Blood 4. évad világpremier az HBO GO-n!

Az HBO GO magyarországi bevezetését különleges világpremier kíséri: a nagy sikerű True Blood – Inni és élni hagyni című vámpírsorozat negyedik évadja már az amerikai premier másnapjától – több mint három hónappal az HBO-s premier előtt – június 27-től elérhető lesz az HBO GO online filmtárában.

Júniusban visszatérünk a Louisiana állambeli Bon Temps városába, Charlaine Harris írónő kitalált világába, ahol vámpírok, vérfarkasok és alakváltók élnek. A True Blood történéseinek középpontjában továbbra is a Sookie és Bill közötti, eddig ellenállhatatlan vonzalom áll. A telepatikus képességekkel rendelkező, félig ember, félig tündér Sookie-ra azonban most új veszélyek is leselkednek.

Az új évad első részének tartalma:
A történet folytatásában Sookie elutazik a kisvárosból. Eric és Bill mindent megtesz annak érdekében, hogy megpróbálják visszanyerni az emberek bizalmát. Jason megtapasztalja, hogy egyetlen jótett sem marad viszonzatlanul. Tara menedéket talál a közeli városnegyedekben, míg Sam az övéivel kerül közelebbi kapcsolatba. Hoyt és Jessica megvitatják a vacsoramenüt. Jesus arra buzdítja Lafayette-et, hogy csatlakozzon a boszorkányok gyülekezetéhez. Terry pedig megpróbálja eloszlatni Arlene – a baba miatt érzett – félelmeit.

Nézd meg a negyedik évad első részének első nyolc percét:

 

 

Forrás: HBO

Nincs kapcsolódó bejegyzés.