A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)

Amerikai kalandfilm (2011)

Szereplők:
Johnny Depp, Ian McShane, Penelope Cruz, Geoffrey Rush, Gemma Ward, Kevin McNally, Óscar Jaenada, Greg Ellis, Astrid Berges-Frisbey, Stephen Graham, Sam Claflin

Rendező:
Rob Marshall

Gyártó:

Walt Disney Pictures

Forgalmazza:
Fórum Hungary

Mozipremier:
2011 május 19 (Magyarország)

 


Johnny Depp ismét Jack Sparrow kapitány bőrébe bújik az akciódús történetben, mely igazságról, cselszövésekről, az ifjúságról és a halálról mesél. Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő (Penelope Cruz), elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll (Ian McShane) kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

A nagyszerű nemzetközi színészgárda tagja az előző részekből már jól ismert Geoffrey Rush, a bosszúra szomjas Hector Barbossa kapitány szerepében, Kevin R. McNally, aki Jack Sparrow kapitány régi bajtársát, Joshamee Gibbs-t alakítja, továbbá Sam Claflin egy bátor hittérítő szerepében és Astrid Berges-Frisbey pedig a titokzatos hableány szerepében látható a produkcióban.

A Rob Marshall (Chicago, Egy Gésa emlékiratai) rendezésében készült Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken újra elhozza nekünk azt a felejthetetlen szórakozást, kalandot és jókedvet, amit már jól ismerünk az előző Karib-tenger kalózai történetekből, ráadásul mindezt most 3D-ben élhetjük át.


  A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken /Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides/ szinkronos előzetes, trailer:

 


 Értékeld te is:

Nincs kapcsolódó bejegyzés.