A fa /The Tree/

ausztrál – francia – német – olasz
romantikus – dráma

Mozipremier: 2011. február 17.

Rendező: Julie Bertucelli

Dawn és Peter gyermekeiket nevelik egy ausztrál farmon. Gyönyörű kertjük közepén áll egy óriási fa, a gyerekek kedvenc játszóhelye, amelynek gyökerei mélyen nyúlnak a földbe, ágai magasra kapaszkodnak az égbe.

Egy éjjel Peter szívrohamot kap a volánnál, belehal, kocsija pedig a fa törzsébe rohan. Dawn egyedül marad négy gyermekével és a bánatával. Mindannyian a fa oltalmazó ágai alatt keresnek menedéket, ami így még fontosabb helyet foglal el az életükben. Kislánya az apja hangját véli kihallani a levelek susogásából, és nem hajlandó lejönni a fáról…
A fa idővel szokatlanul nagyra nő, ágai behatolnak a házba, gyökerei megtámadják a ház alapját, a család kénytelen meghozni a gyötrelmes döntést és elhagyni a farmot, hogy folytathassák az életüket.

Szereplők:
Charlotte Gainsbourg (Dawn O´Neil), Morgana Davies (Simone O´Neil), Marton Csokas (George Elrick), Christian Byers (Tim O´Neil), Tom Russell (Lou O´Neil), Gabriel Gotting (Charlie O´Neil), Aden Young (Peter O´Neil), Penne Hackforth-Jones (Mrs. Johnson), Gillian Jones (Vonnie), Zoe Boe (Megan Lu)

Hossza: 95 perc

Gyártás éve: 2010

Forgalmazó:  Szuez Film

A fa /The Tree/ trailer, előzetes:
 

Nincs kapcsolódó bejegyzés.